نهمین کنگره نفرولوژی کودکان ایران در مرکز طبی کودکان
مراسم افتتاحیه کنگره با حضور دکتر رضا شروین بدو، پروفسور اسفندیار بداغی و اساتید و متخصصان نفرولوژی با هدف اطلاع از امکانات موجود درمانی-تشخیصی کشور مرتبط با حوزه بیماریهای کلیوی کودکان در مرکز طبی کودکان برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، نهمین کنگره نفرولوژی کودکان ایران از 11 بهمن ۱۴۰۲ آغاز و به مدت 3 روز در سالن دکتر قریب بیمارستان مرکز طبی کودکان ادامه خواهد داشت.
مراسم افتتاحیه کنگره با حضور دکتر رضا شروین بدو، پروفسور اسفندیار بداغی و اساتید و متخصصان نفرولوژی با هدف اطلاع از امکانات موجود درمانی-تشخیصی کشور مرتبط با حوزه بیماریهای کلیوی کودکان در مرکز طبی کودکان برگزار شد.
در این مراسم دکتر بدو با بیان اینکه میزبانی از این کنگره باعث افتخار است، پروندهای مربوط به دوران طبابت پروفسور بداغی در سال 1348 در مرکز طبی کودکان را به نمایش گذاشت و افزود: در این پرونده که مربوط به سالها پیش است به خوبی مشاهده میشود با نظم و دقتی خاص مطالب در حد امکان تایپ شده و مستندات وجود دارند. همچنین از سوی یکی از بیماران قدیم دکتر بداغی خاطرهای نقل کرد که نشان از علاقه، صبر و انسانیت ایشان در کنار حرفه پزشکی بود.
دکتر حسن اتوکش در سخنرانی خود جایگاه علم بیماریهای کلیه در تاریخ ایران باستان را شرح داد و دکتر بهداد قریب از تاریخچه پزشکی در ایران سخن گفت. پروفسور بداغی زندگینامه دکتر محمد قریب را شرح و از خاطرات خود با ایشان گفت.
در این کنگره چهار کارگاه موازی دیالیز صفاقی ویژه پرستاران، CRRT در کودکان بدحال کلیوی، سونوگرافی بر بالین بیمار کلیوی بدحال، احیا در بیماران کلیوی بدحال برگزار میشود. همچنین نفرولوژیست های برجسته کلیوی از کشورهای امریکا، هند، کانادا، دبی و عمان نیز در سخنرانیها شرکت خواهند داشت.
محورهای همایش شامل تازه های نفرولوژی کودکان، دیالیز و RRT، پیوندکلیه، بیماریهای ارثی کلیه، ناهنجاریهای سیستم ادراری و عفونت ادراری، بیماریهای گلومرولر و هماچوری، سندرم نفروتیک و پروتیینوری، نفرولیتیازیس، ژنتیک و بیماریهای کلیه، تغذیه و واکسیناسیون در بیماریهای کلیوی، مایع درمانی، فشارخون و کاردیووسکولر و CNS، اختلالات اسید و باز، واسکولیت، ترومبوتیک، میکروآنژیوپاتی، نقش تصویربرداری در بیماریهای کلیوی، پاتولوژی کلیه، نارسایی حاد کلیه و نارسایی مزمن کلیه است.
کارهای تحقیقاتی منتخب به صورت ۵۲ سخنرانی کوتاه و 30 پوستر توسط شرکتکنندگان ارائه خواهد شد. از دیگر برنامههای این کنگره جلسه مشترک با گروه ژنتیک پزشکی، تیم پیوند خصوصا پیوند کبد شیراز، تیم روانپزشکی کودکان و تیم پزشکی قانونی است که امکان دسترسی به محتوای برنامهها به صورت انلاین وجود دارد.
شرکتکنندگان و سخنرانان میتوانند از طریق سامانه اموزش مدوام گواهی خود را دریافت کنند.
ارسال به دوستان